Tuesday, February 26, 2008

cot-co-dac


Îmi face o deosebită plăcere să văd diverşi indivizi, doxă de fotografie în cazul de faţă, care mă onorează cu părerile lor tranşante, evident sub protecţia anonimatului. De acolo şi până la a atribui persoanelor din imagini etichete de genul "cam din copac" mai e doar un pas, pe care nu se jenează să-l facă.
Eu, de câte ori sunt tentat să las un comentariu, dar nu l-aş asocia cu numele, prefer să mă abţin.

Dragii moşului, critica e un lucru bun, dar doar dacă e susţinută de argumente. Unul dintre argumentele ăstea e şi identitatea celui care critică, un argument care ţine în primul rând de bunul simţ. Aşa că daţi o fugă până acasă şi recuperaţi ăia 7 ani pe care i-aţi ratat în tinereţe, după care adunaţi-vă sângele de pe unde s-o f
i dus şi nu mai recurgeţi la caragialisme de genul ”o semnăm şi o dăm anonimă...”
Dacă nu, o cohonectomie e oricând posibilă (se prind ouţele cele lipsite de sânge într-o pensă, după care 'jap', jos cu ele)

Wednesday, February 13, 2008

Overiginal


Ce-nseamnă original într-o lume explorată si răsexplorată de vreo 180 de ani? Mai poti fi original prin compozitie? Dar prin subiect, lumină sau unghiuri? Dacă esti genial probabil ca mai poti...
Eu sper să pot transmite o stare măcar... o trăire sau chiar un moment care mi-a atras atentia. Altul ar fi facut-o poate mai bine sau poate mai prost, dar incontestabil altfel.

Si după cum spuneam azi cuiva într-o discutie mai aprinsă, mă voi strădui ca în cel mai scurt timp posibil să nu-mi mai placă pozele de acum :)

Thursday, February 07, 2008

Man-made shell

"dar tocmai marginea oglinzii, materialul, conturează foarte bine nudul... îl țin ca într-o scoică, îl protejează"