Wednesday, December 19, 2007

Respect '89


Timişoara, 16-22 decembrie 1989




[ fotograf necunoscut ]






Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea uşor, martirii libertăţii au ieşit din vieţile noastre pentru a intra în ceaţa istoriei. Ne considerăm importanţi, puternici, atotcunoscători şi, totuşi, suntem atât de mici, de laşi, de insignifianţi. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul şi să ne gândim, o clipă măcar, la cei ce nu mai sunt.

Eroii nu mor niciodată !


6 comments:

Anonymous said...

Într-adevăr respect pt. oamenii aceia. Fără ei ar fi fost mai rău. Mult mai rău. :) Pt. noi toţi.

Anonymous said...

Nu vad de ce ziua asta ar trebui sa ma faca sa-mi "plec capul". Ma enerveaza indemnele asta aproape religioase. Ar trebui sa ma gandesc cu mandrie la eroi si cu fruntea sus si inca sa fiu fericit cand o fac, nu umil si nu trist. Si cine e autorul mesajului sa-mi spuna ca sunt mic, las si insignifiant? Sau ca ma consider important, puternic, etc? Cultura asta a umilului e una din cele mai mari tampenii inventate vreodata. La fel ca si mesajul asta directionat catre nimeni si catre toti, care devine imperativ si indeamna la umilinta si la acceptarea statutului de "mic", "las" si "insignifiant".
Si sa nu fiu inteles gresit: contest doar forma mesajului.

Anonymous said...

textul e quote de pe site-ul mentionat in link.

nu intentionez sa intru in nicio polemica cu tine, hero_pushing_zero, dar iti recomand totusi sa nu mai fii ipocrit si la urmatorul reply. spui ca nu esti las, nu? totusi semnezi anonim... think about it!

have a nice day!

andreea said...

ba eu nu mai suport sa tot aud de revolutie... :P

A Respigadeira said...

Thank you for your visit to my Blog. It is always a pleasure to see your blog. Happy new year!

Unknown said...

daca nu era revolutie , nu puteai nici citi ce scriu eu .. asa ca mai bine sa auzi de revolutie decat sa o vezi .... respect89, sustin pct8 proclam de la tm'

Post a Comment