Tuesday, February 26, 2008

cot-co-dac


Îmi face o deosebită plăcere să văd diverşi indivizi, doxă de fotografie în cazul de faţă, care mă onorează cu părerile lor tranşante, evident sub protecţia anonimatului. De acolo şi până la a atribui persoanelor din imagini etichete de genul "cam din copac" mai e doar un pas, pe care nu se jenează să-l facă.
Eu, de câte ori sunt tentat să las un comentariu, dar nu l-aş asocia cu numele, prefer să mă abţin.

Dragii moşului, critica e un lucru bun, dar doar dacă e susţinută de argumente. Unul dintre argumentele ăstea e şi identitatea celui care critică, un argument care ţine în primul rând de bunul simţ. Aşa că daţi o fugă până acasă şi recuperaţi ăia 7 ani pe care i-aţi ratat în tinereţe, după care adunaţi-vă sângele de pe unde s-o f
i dus şi nu mai recurgeţi la caragialisme de genul ”o semnăm şi o dăm anonimă...”
Dacă nu, o cohonectomie e oricând posibilă (se prind ouţele cele lipsite de sânge într-o pensă, după care 'jap', jos cu ele)

6 comments:

andreea said...

na ce aiurea esti bah aline... :))) lasa-i sa zica ce vor, cui ii pasa? it's a free country! :))) poate le e ciuda

Anonymous said...

păi cine nu-i lasă? :)

Anonymous said...

da-i in colo. toti is buni numa sa critice. Asta ii face sa fie mai coiosi in ochii lor. Ma pis pe toti desteptii astia.
AntiAnonimu

Anonymous said...

fotografiile astea nu "merita" textul de fata.. aproape ca am si sarit peste ele din cauza "rantului" tau... ai ajuns la un nivel cand ar trebui sa-ti dai seama ca nu-i important ceea ce zic altii, ci ceea ce simti tu legat de fotografie.. pana la un punct critica in fotografie e buna, dupa depasirea unui nivel (stare mai bine zis) aceeasi critica (copilaroasa/invidioasa sau serioasa) nu face decat sa te "minta" putin, sa-ti atraga atentia de la adevaratul "eu" fotografic (adica tu)...

imi plac fotografiile

Anonymous said...

Anonymous, incantat de cunostinta, bine ai venit pe internet :)

Anonymous said...

aşa-i... locul unde mulţi vorbesc, puţini gândesc.

dan, nu aş fi scris nimic dacă nu se exprima 'cam din copac'. mulţumesc pentru aprecieri!

Post a Comment